Verwijder de korstjes van het brood en maak het brood zo fijn mogelijk.
Hak de bladpeterselie fijn.
Hak de walnoten fijn.
Pel de teentjes knoflook en hak deze fijn.
Voeg de peterselie, walnoten en knoflook toe aan het brood.
Voeg olijfolie toe en kneed het goed door tot een homogene massa. Is het te droog voeg dan nog wat olijfolie toe.
Bak het vlees rondom, in enkele minuutjes aan in de boter en leg het vlees daarna in een ovenvaste schaal.
Laat het vlees wat afkoelen.
Vorm het broodmengsel om de rosbief heen als een dakje.
Bak de rosbief af in een voorverwarmde oven van 200 Gr.C. in ongeveer 20-25 minuten tot rosé van binnen.
Haal de rosbief uit de oven en dek het vlees af met aluminiumfolie, laat het vlees minimaal 5 minuten rusten.
Snij de rosbief in plakken van ongeveer 1 cm dikte en leg deze plakken op een voorverwarmde serveerschaal of op voorverwarmde borden.
Serveertip: lekker met gevulde aardappel met gorgonzola.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |